4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 41 reviews)
Uitstekend73%
Heel goed17%
Gemiddeld5%
Slecht3%
Verschrikkelijk2%

Broodjes bestellen in Leiderdorp

Broodjes bezorgen in Leiderdorp

Vergeten om brood mee te nemen van thuis of broodjes nodig voor een vergadering? Bestel direct jouw broodjes online. Van luxe belegde broodjes tot uitgebreid ontbijt en van traktaties tot de heerlijkste smoothies, allemaal dagvers en even lekker! En laat alles eenvoudig bezorgen op jouw kantoor in Leiderdorp. Kies bij de bestelling zelf jouw bezorgmoment zodat deze op het ideale tijdstip geleverd wordt. Liever aan huis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook!

Lekkere belegde broodjes en salades

Broodjes bestellen en bezorgen in Leiderdorp is eenvoudig. Je hebt bij ons de keus uit diverse soorten brood, zoals wit, volkoren of spelt of bruin brood. Jij bepaalt helemaal zelf welk beleg en andere extra opties er op terecht komen. Kies bijvoorbeeld voor een broodje gezond, een broodje ham/kaas, een broodje carpaccio of zalm. Alle broodjes kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Als beste online broodjeszaak in deze regio zorgen we er voor dat alles dagvers gebakken is. Je kunt uiteraard zelf de dag en tijdstip kiezen wanneer we de bestelling moeten leveren. Laat je verrassen met de beste kwaliteit verse broodjes. Heb je zin om iets anders gezonds te eten? Dan kun je ook een heerlijke salade kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mozzarella, pasta of caesar salade.

Fruit tussendoortje of iets lekkers trakteren?

Tijd voor een gezond tussendoortje op kantoor? Ga dan voor een stukje fruit. Gezond én lekker. Met een fruitschaal of fruitbox heb je altijd vers fruit op kantoor, ideaal toch? Een keer iets trakteren of iets lekkers bij de koffie moet natuurlijk ook kunnen. Een verjaardag of jubileum? Ga dan voor een lekkere traktatie zoals gebak, muffins, donuts of koeken. Zo wordt het nog gezelliger op kantoor!

High Tea bestellen

Heb jij iets te vieren? Dan is een High Tea in Leiderdorp zeker een goed idee. Allerlei heerlijke zoete en hartige hapjes in combinatie met thee. Leuk voor thuis met vrienden of familie, maar ook op kantoor met collega’s. Dat is eens even iets anders. Proef verschillende hapjes zoals een proeverij van belegde broodjes, kaneelbroodjes, muffins, gebakjes en meer.

Ontbijt bezorgen in Leiderdorp

Het is heerlijk om even rustig wakker te worden. En hoe doe je dat beter dan met een lekker uitgebreid ontbijt? Bestel een lekker ontbijt voor thuis of voor op kantoor. Ook leuk om een ontbijt cadeau te doen met Vaderdag of Moederdag. Je kunt eenvoudig ontbijt laten bezorgen in Leiderdorp. Geniet van verse broodjes en croissants met allerlei soorten beleg, zowel zoet als hartig. Natuurlijk met een jus d’orange erbij. Deel het ontbijt ‘s ochtends in een vroeg overleg met collega’s op kantoor of geniet er lekker thuis van.