4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend70%
Heel goed18%
Gemiddeld6%
Slecht3%
Verschrikkelijk3%

Broodjes bestellen in Amsterdam

Broodjes bezorgen in Amsterdam

Vergeten om brood mee te nemen van thuis of broodjes nodig voor een vergadering? Bestel direct jouw broodjes online. Van luxe belegde broodjes tot uitgebreid ontbijt en van traktaties tot de heerlijkste smoothies, allemaal dagvers en even lekker! En laat alles eenvoudig bezorgen op jouw kantoor in Amsterdam. Kies bij de bestelling zelf jouw bezorgmoment zodat deze op het ideale tijdstip geleverd wordt. Liever aan huis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook!

Lekkere belegde broodjes en salades

Broodjes bestellen en bezorgen in Amsterdam is eenvoudig. Je hebt bij ons de keus uit diverse soorten brood, zoals wit, volkoren of spelt of bruin brood. Jij bepaalt helemaal zelf welk beleg en andere extra opties er op terecht komen. Kies bijvoorbeeld voor een broodje gezond, een broodje ham/kaas, een broodje carpaccio of zalm. Alle broodjes kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Als beste online broodjeszaak in deze regio zorgen we er voor dat alles dagvers gebakken is. Je kunt uiteraard zelf de dag en tijdstip kiezen wanneer we de bestelling moeten leveren. Laat je verrassen met de beste kwaliteit verse broodjes. Heb je zin om iets anders gezonds te eten? Dan kun je ook een heerlijke salade kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mozzarella, pasta of caesar salade.

Ontbijt bezorgen in Amsterdam

Het is heerlijk om even rustig wakker te worden. En hoe doe je dat beter dan met een lekker uitgebreid ontbijt? Bestel een lekker ontbijt voor thuis of voor op kantoor. Ook leuk om een ontbijt cadeau te doen met Vaderdag of Moederdag. Je kunt eenvoudig ontbijt laten bezorgen in Amsterdam. Geniet van verse broodjes en croissants met allerlei soorten beleg, zowel zoet als hartig. Natuurlijk met een jus d’orange erbij. Deel het ontbijt ‘s ochtends in een vroeg overleg met collega’s op kantoor of geniet er lekker thuis van.

1000 Amsterdam
1011 Amsterdam
1059 Amsterdam
1071 Amsterdam
1075 Amsterdam
1076 Amsterdam
1077 Amsterdam
1078 Amsterdam
1079 Amsterdam
1081 Amsterdam
1082 Amsterdam
1083 Amsterdam
1096 Amsterdam