Hoe werkt het

Welkom op Broodje.nl! Wij helpen jou graag om hét broodje voor de lunch te vinden. Eet jij thuis of op kantoor? Het kan allemaal. Bijvoorbeeld tijdens een meeting, cursus, vergadering of een gezellige gezamenlijke lunch. Lekkere broodjes maken het leuker. Met lokale bakkers verzorgen wij jouw lunch. Bestel jij een broodje, een salade, traktaties of een arrangement zoals ontbijt, brunch of high tea? Alles wordt vers bereid door onze bakkers. Dus maak jouw keuze en geniet!

Waar heb jij trek in?

  1. Selecteer een menu: broodjes en salades, fruitboxen, traktaties, ontbijt of andere arrangementen.
  2. Ben jij op zoek naar broodjes of lunch? Dan kies je waarschijnlijk voor ‘broodjes en salades’. Voer jouw postcode in om te zien wat het assortiment is in jouw stad.
  3. Je kunt nu kiezen voor broodjes, salades en drankjes. Heb jij dieetwensen? Dan kun je die ook aanvinken hier. Als je kiest voor broodjes, dan krijg je alle broodjes te zien waar jij uit kunt kiezen. Selecteer een broodje en kies ook een broodsoort. Hier kun je ook extra komkommer, tomaat en soms meer toevoegen. 
  4. Heb jij alles ingevoerd? Klik dan op ‘toevoegen’ dan wordt jouw broodje in de winkelmand gedaan.
  5. Nu hoef je alleen nog maar hetzelfde te doen voor je collega’s, vrienden of familie en dan kun je direct bestellen. Geef bij het afrekenen aan waar de bestelling bezorgd mag worden en wanneer. Een bestelling kan al binnen één uur bezorgd worden, maar je kunt ook een bestelling inplannen voor later. Tot slot hoef je alleen nog maar af te rekenen en dan komt de bestelling jouw kant op.

Wil jij iets anders dan broodjes? Dan kun je ook kiezen voor salades, traktaties of fruit op werk. Daarnaast zijn er ook verschillende arrangementen te bestellen, zoals ontbijt, brunch en high tea. Dit is erg leuk en gemakkelijk voor een speciale gelegenheid op werk of thuis. Wie verras jij met iets lekkers van Broodje.nl?