Hoe werkt het

Welkom op Broodje.nl! Wij helpen jou graag om hét perfecte broodje te vinden om te laten bezorgen. Waarvoor bestel jij vandaag broodjes? Een (zakelijke) lunch, vergadering, cursus of gewoon voor een gezellig eetmomentje. De broodjes zijn aan te passen op elke gelegenheid. Zo kun je jouw eigen broodje samenstellen of kiezen uit een selectie van broodjes voor een groepslunch. Daarnaast hebben wij nog veel meer in ons assortiment zoals salades, wraps, traktaties of verschillende arrangementen (ontbijt, brunch, high tea). Alles wordt vers bereid door een lokale bakkerij bij jou in de buurt.

Wat kies jij om te bestellen?

  1. Selecteer een menu: broodjes & salades, traktaties, ontbijt, arrangementen of fruit(boxen). 
  2. Als jij voor een lekkere lunch op zoek bent, dan kun je kiezen voor ‘broodjes & salades’. Voer je postcode in en zie meteen wat er beschikbaar is bij jou in de regio. 
  3. Heb je speciale dieetwensen? Dan kun je die nu aanvinken. Vervolgens zie je alle broodjes, salades, wraps en bijpassende dranken. 
  4. Kies je voor een broodje? Dan kun je als je erop klikt nog een broodsoort en extra toppings toevoegen.
  5. Keuze gemaakt en alles ingevoerd? Dan klik je op ‘toevoegen’ zodat het broodje in jouw winkelmandje terecht komt.
  6. Herhaal dit proces voor je collega’s, vrienden of familie en bestel alles in één keer. Geef bij het afrekenen aan waar de bestelling naartoe mag komen en wanneer je het wil ontvangen. Laat de bestelling zo snel mogelijk bezorgen of plan in voor een later moment. Alleen nog even afrekenen en dan is alles geregeld!

Liever iets anders? Dan kun je naar een andere categorie gaan. Het proces loopt hetzelfde voor het gehele assortiment. Het is ook mogelijk om traktaties of fruit toe te voegen, dan heb je ook nog iets lekkers voor bij de koffie. Wie verras jij met een lekker broodje (en meer)?