Reviews

Bij Broodje.nl streven we naar een zo’n hoog mogelijke klanttevredenheid. Bekijk hieronder de beoordelingen die klanten ons geven over de bezorging die ze ontvangen hebben. De 5 meest recente reviews zijn hieronder weergegeven. Onderaan vind je ook ons gemiddelde cijfer van alle beoordelingen. Wij staan voor kwaliteit én een optimale klantervaring! Wij vinden het belangrijk dat je bij ons met vertrouwen kunt bestellen. Mocht er onverhoopt een keer iets niet helemaal naar wens zijn gegaan dan lossen we dit graag op. De reviews worden door ons gebruikt om onze dienstverlening continu te verbeteren.

 

Altijd goed!

Rated 5 out of 5
mei 8, 2024

Wij bestellen maandelijks bij boordje.nl een lunch voor onze medewerkers. Ook deze keer was het wederom heerlijk. Wordt op tijd bezorgd en ziet er goed uit. Dank je wel.

Suzanne Vermeer

Weinig beleg

Rated 2 out of 5
mei 3, 2024

De broodjes gezond waren goed
Maar de broodjes met zalm, mozzarella of roomkaas waren heel slecht belegd. Beleg was zo weinig aanwezig dat je bijna alleen brood at.

M desloover

Heerlijke lunch

Rated 5 out of 5
april 5, 2024

Lunch (30 broodjes) besteld. Perfect op tijd geleverd. Vers, divers en de smaak was top! Iedereen heeft genoten, dus voor herhaling vatbaar.

Christien Ligtenberg

???

Rated 4 out of 5
maart 24, 2024

goede kwaliteit en correcte service

J. de Haan

Héérlijk!

Rated 5 out of 5
maart 10, 2024

Prachtig verzorgd! Héél lekker! Zeker voor herhaling vatbaar .. ga zo door!

Janine Visser-Brouwer

 

Gemiddeld cijfer

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend70%
Heel goed18%
Gemiddeld6%
Slecht3%
Verschrikkelijk3%