4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 39 reviews)
Uitstekend72%
Heel goed18%
Gemiddeld5%
Slecht3%
Verschrikkelijk2%

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt bestellen voor op kantoor; heerlijk genieten van verse broodjes, croissantjes, jus d’orange en meer tijdens een vroege meeting.

Brunch

Brunch

Iets te vieren? Geniet van een luxe brunch om te bestellen en bezorgen. Bekijk de uitgebreide selectie broodjes en beleg.

Yoghurt

Yoghurt

Yoghurt bestellen? Ontdek een breed assortiment aan smakelijke yoghurtvarianten en geniet van het gemak van online bestellen en thuisbezorging van yoghurt.

Ontbijt bestellen

Zin om wakker te worden met een lekker ontbijt zonder zelf moeite te doen? Dan kun je een heerlijk ontbijt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld iemand verrassen met een ontbijtje op bed. Of je kunt natuurlijk gewoon lekker zelf genieten van een uitgebreid ontbijt. Waar heb jij trek in vanochtend? Je kunt kiezen voor verse broodjes, een croissantje, verschillende smeersels, jus d’orange en nog veel meer. Je kunt het zelfs extra feestelijk maken met een flesje bubbels.

Ontbijtje bezorgen op werk

Heb jij een vroege vergadering? Laat dan ontbijt bezorgen op werk! Dan is de meeting veel gezelliger. Gezellig met collega’s de dag beginnen met een gezamenlijk ontbijt. Een goede bodem is erg belangrijk voor de productiviteit. En daarnaast is samen ontbijten en lunchen ook nog eens bevorderlijk voor je werkrelaties. Dat zijn wel genoeg redenen om een lekker ontbijt voor op werk te bestellen toch?