4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend70%
Heel goed18%
Gemiddeld6%
Slecht3%
Verschrikkelijk3%

Fruit

Fruitboxen

Fruitboxen

Een fruitbox bestellen en laten bezorgen. Ideaal om laagdrempelig vers fruit op het werk aan te bieden als verantwoord tussendoortje.

Dranken & Sappen

Dranken & Sappen

Iets te drinken? Ga dan voor een heerlijk vers sapje of een smoothie. Ruime keuze uit allerlei smaken. Liever frisdrank? Dat kan natuurlijk ook.

Vers fruit bestellen

Met het hele kantoor op de gezonde tour? Begin dan met een fruitbox op de zaak! Zo kan iedereen gemakkelijk een stukje fruit pakken als tussendoortje. Die ongezonde snacks kunnen de deur uit en iedereen aan het fruit. Een fris appeltje, een vullend banaantje, sappige sinaasappel of een knapperig peertje; voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen. 

Fruit laten bezorgen

Vers fruit kun je gemakkelijk laten bezorgen op kantoor of thuis. Dit kan in de vorm van los fruit, een fruitbox of een fruitmand. Het ligt er maar net aan hoeveel je nodig hebt. Een fruitbox is erg handig op kantoor, omdat er lekker veel verschillende soorten fruit in zit. Zo is er een stukje fruit voor iedereen. Naast de gezondheidsvoordelen brengt fruit op kantoor nog meer goeds met zich mee. Het schijnt namelijk zo te zijn dat als jij je medewerkers iets geeft, dat zij dan geneigd zijn meer hun best te doen. Het is namelijk geven en nemen en zo werkt dat ook met een lekker stukje fruit op kantoor.