Fruit

Fruitboxen

Fruitboxen

Een fruitbox bestellen en laten bezorgen. Ideaal om laagdrempelig vers fruit op het werk aan aan te bieden of als geschenk om iemand beterschap te wensen.

Fruit bestellen voor thuis of op het werk

Wil jij gezond de dag doorkomen? Dan kan een fruitbox hier goed bij helpen. Je kunt vers fruit bestellen voor op werk, zodat alle collega’s ervan kunnen genieten. Geen ongezonde tussendoortjes, maar gewoon een lekker stukje fruit. Ook voor thuis kan dit gemakkelijk zijn. Zo ligt er altijd voldoende lekker fruit wanneer jij of je gezin dat nodig heeft, voor thuis of voor onderweg.

Vers fruit laten bezorgen

Op de gezonde tour? Daar kan een fruitmand goed bij helpen! Elke keer als je wil grijpen naar chocolade of een ander ongezond tussendoortje, ligt er al een lekker fris stukje fruit voor je klaar. Je kunt een fruitschaal voor jezelf bestellen maar deze natuurlijk ook bij iemand laten bezorgen. Dit al dan niet in combinatie met een lekker ontbijt. Ga jij voor een appel, banaan, kiwi of iets anders? Bekijk het gehele aanbod en kies de fruitmix die bij jouw kantoor past of laat deze als cadeau bij iemand thuis bezorgen.