4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 41 reviews)
Uitstekend73%
Heel goed17%
Gemiddeld5%
Slecht3%
Verschrikkelijk2%

Traktaties

Gebak

Gebak

Het lekkerste gebak bestellen en bij jouw thuis of op het werk laten bezorgen. Volop keuze! Bekijk de actuele mogelijkheden.

Muffins

Muffins

De lekkerste muffins bestellen om te trakteren. Ga je voor een overheerlijke chocolade muffin of kies je toch liever een vanille muffin? Dagelijks vers gebakken in eigen bakkerij.

Koeken

Koeken

Heerlijke koeken bestellen om te trakteren of te delen. Kies jij voor een knapperige chocolate chip cookie of toch voor een lekkere smeuïge gevulde koek?

Donuts

Donuts

De lekkerste donuts bestellen om te trakteren. Ga je voor een dagelijks verse donuts als lekker tussendoortje of traktatie.

Traktatieboxen

Traktatieboxen

Wil je graag trakteren, maar kun je echt niet kiezen? Kies voor een mooie selectie vol traktaties. Zo is er voor iedereen wel wat lekkers.

Flappen

Flappen

Een appelflap is natuurlijk lekker bij de koffie, maar kan ook perfect als tussendoortje bij een presentatie of als traktatie op kantoor.

Bestel heerlijke traktaties

Daar kom je ‘s ochtends op je werk. De felicitaties vliegen om je oren, maar jij bent helemaal vergeten om traktaties te regelen. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar dat moet wel zo snel mogelijk opgelost worden. Of je nu jarig bent (geweest), een jubileum hebt of iets anders te vieren; iedereen waardeert een lekkere traktatie. Gelukkig kun je snel een traktatiebox of losse traktaties selecteren en door ons op kantoor of thuis laten bezorgen! Heerlijke vers afgebakken taartjes en muffins en binnen no-time bij jou op de stoep.

Ruim assortiment gebak, muffins, donuts en meer

Als je gaat trakteren, dan wil je natuurlijk dat iedereen wat lekkers heeft. Zo hebben wij veel keuze van verse koeken, donuts, muffins en vers gebakken appelflappen. Ook kan je kiezen uit verschillende taartpunten, zo heb je altijd verschillende smaken. Vind je het lastig om te kiezen? Ga dan voor een traktatiebox. Dan maken wij een lekkere combinatie speciaal voor jou! Of je nu trakteert voor een grote groep of een kleine groep, er is altijd keuze genoeg! Het is wel handig om bij een traktatie voor een grote groep mensen de bestelling een dag van tevoren te plaatsen. Dan zorgen wij ervoor dat we alles kunnen leveren! Voor welke vers gebakken traktatie ga jij?