4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend70%
Heel goed18%
Gemiddeld6%
Slecht3%
Verschrikkelijk3%

Arrangementen

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt bestellen voor op kantoor; heerlijk genieten van verse broodjes, croissantjes, jus d’orange en meer tijdens een vroege meeting.

Lunch

Lunch

Gaan jullie voor een echte uitgebreide lunch? Bestel dan een lunchbox met belegde broodjes, fruit, een sapje of een flesje bubbels.

Groepslunch

Groepslunch

Gezellig met z’n allen lunchen? Dan is een groepslunch erg praktisch. Verschillende belegde broodjes zodat iedereen zelf kan kiezen.

High Tea

High Tea

Heerlijk uitgebreid genieten van een High Tea, leuk als luxe manier van lunchen of om iets te vieren.

Traktatieboxen

Traktatieboxen

Wil je graag trakteren, maar kun je echt niet kiezen? Kies voor een mooie selectie vol traktaties. Zo is er voor iedereen wel wat lekkers.

Borrelhapjes

Borrelhapjes

Borrelboxen bestellen voor thuis of op het werk

Gemakkelijk en snel borrelboxen bestellen voor elke gelegenheid? Ontdek ons ruime assortiment en geniet van heerlijke hapjes en drankjes bij jouw volgende borrel.

High Tea bestellen om iets te vieren

Een verwennerij van zoete en hartige hapjes kun je bestellen en laten bezorgen voor elke gewenste gelegenheid. Verras jouw medewerkers in plaats van een standaard borrel eens met een uitgebreide High Tea en laat iedereen ongedwongen genieten van verschillende lekkernijen. Maak van een verjaardag op het werk, jubileum of bedrijfsfeestje een gezellig theekransje.

Moederdag High Tea

Jouw moeder tijdens Moederdag in het zonnetje zetten met een uniek cadeau? Bestel een heerlijke Moederdag High Tea! Geniet samen met je moeder van heerlijke zoete lekkernijen, verschillende theesoorten en natuurlijk van elkaar. Pak dit moment om lekker bij te kletsen en echt even tijd voor elkaar te nemen. Je geniet van een heerlijke middag om nooit meer te vergeten.