High Tea & Brunch

Brunch

Brunch

Geniet van een luxe brunch om te bestellen en bezorgen. Bekijk de uitgebreide selectie aan broodjes en beleg.

High Tea

High Tea

Geniet met elkaar van een heerlijke High Tea om te bestellen. Een luxe manier van lunchen of om iets te vieren.

Groepslunch

Groepslunch

Lekkere belegde broodjes voor een groepslunch laten bezorgen. Zo is voor een groepslunch bestellen extra gemakkelijk.

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt bestellen voor thuis of op kantoor. Bekijk alle mogelijkheden. Een heerlijk ontbijt laten bezorgen op ieder gewenst moment.

Lunch

Lunch

Luxe broodjes lunch bestellen om te laten bezorgen. Maak deze uitgebreide lunch extra feestelijk met een flesje prosecco.

Borrelhapjes

Borrelhapjes

Wil je heerlijke borrelhapjes bestellen voor een feest, jubileum, verjaardag of een gezellige VrijMiBo? Bestel een heerlijke hapjesschaal.

Thuis of op kantoor brunch bestellen

Wil je met je collega’s gezellig uitgebreid brunchen? Bestel dan een lekkere brunch. Brunch is een ontbijt en lunch in één en wordt vaak genuttigd tijdens een speciale gelegenheid. Dus is er iemand jarig, hebben jullie iets te vieren op het werk of een andere speciale gelegenheid? Dan is een brunchen de ideale manier. Laat de brunch makkelijk bezorgen en je weet zeker dat er voor iedereen iets lekkers bij zit!

High Tea laten bezorgen om iets te vieren

Een High Tea is een heerlijke verwennerij die bestaat uit zoete en hartige hapjes. Het is dé manier om een speciale gelegenheid te vieren. Je geniet van kleine hapjes en lekkere smaakjes thee. Trakteer jezelf op al het lekkers of verras je vrienden, familie of medewerkers. Een keer iets anders dan de standaard blokjes ham en kaas. Maak er een feestje van op je verjaardag, werk, bedrijfsfeestje of vrijgezellendag!