4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend70%
Heel goed18%
Gemiddeld6%
Slecht3%
Verschrikkelijk3%

High Tea & Brunch

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt bestellen voor op kantoor; heerlijk genieten van verse broodjes, croissantjes, jus d’orange en meer tijdens een vroege meeting.

Lunch

Lunch

Gaan jullie voor een echte uitgebreide lunch? Bestel dan een lunchbox met belegde broodjes, fruit, een sapje of een flesje bubbels.

Brunch

Brunch

Iets te vieren? Geniet van een luxe brunch om te bestellen en bezorgen. Bekijk de uitgebreide selectie broodjes en beleg.

Groepslunch

Groepslunch

Gezellig met z’n allen lunchen? Dan is een groepslunch erg praktisch. Verschillende belegde broodjes zodat iedereen zelf kan kiezen.

High Tea

High Tea

Heerlijk uitgebreid genieten van een High Tea, leuk als luxe manier van lunchen of om iets te vieren.

Brunch laten bezorgen

Thuis, op kantoor of onderweg: een lekkere brunch is altijd een goed idee. Of je nu lekker laat uit bed komt op een vrije dag en gaat brunchen met vrienden of familie óf als je een gezellige brunch doet op kantoor met collega’s. Het is altijd lekker makkelijk om brunch te laten bezorgen. Zo hoef je het alleen in te plannen of zelfs spontaan te verzinnen en het komt jouw kant op. Geniet samen van verse broodjes, muffins, allerlei verschillende smeersels en toppings en niet te vergeten verse jus d’orange. Heerlijk om rustig mee wakker te worden. Iets te vieren? Dan kun je zelfs nog bubbels toevoegen.

High Tea bestellen

Een High Tea is ook erg leuk als je iets te vieren hebt. Denk hierbij aan een verjaardag, jubileum, babyshower, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, promotie of gewoon om even lekker te genieten. Een High Tea kun je zo laten bezorgen en dan kun je gelijk genieten van verschillende lekkere hapjes. Denk aan belegde broodjes of sandwiches, hartige baksels, taartjes en natuurlijk theezakjes. Zet zelf even wat water op voor de thee, dek de tafel leuk en het feestje kan beginnen. Makkelijk en ook nog eens super lekker.