Eten te laten bezorgen

Welkom op Broodje.nl! Wij helpen jou graag om vanaf nu gemakkelijk vers eten te bestellen. Eet jij thuis of op kantoor? Het kan allemaal. Bijvoorbeeld tijdens een meeting, cursus, vergadering of een gezellige gezamenlijke lunch. Lekkere broodjes maken het leuker. Met lokale bakkers verzorgen wij jouw lunch, ontbijt of traktatie. Bestel jij een broodje, een salade, traktaties of een arrangement zoals uitgebreid ontbijt, luxe brunch of heerlijke high tea? Alles wordt vers bereid door onze bakkers. Dus maak jouw keuze en geniet!

Broodjes en salades

Trek in een lekker belegd broodje? Dan zit er vast iets lekkers voor jou bij in ons ruime assortiment. Onze lokale bakkerijen bereiden dagelijks heerlijke verse broden en beleggen jouw broodje naar wens met verse toppings. Van carpaccio en zalm tot aan brie en broodje vegan. Ben jij op de gezonde tour? Ga dan voor onze (maaltijd)salades. Dit zijn goedgevulde salades waar verse sla en groente wordt gecombineerd met vlees, vis, kaas of noten. Zo ontstaat er een heerlijke salade die ook nog eens goed vult. Maak een keuze, bestel een broodje of salade en laat het bij jou thuis of op kantoor bezorgen. 

Fruit

Fruit is hét ideale tussendoortje. Gezond, lekker en vullend. Het is ideaal om altijd een stukje fruit bij de hand te hebben, want op het moment dat je honger krijgt, kun je niet meer lekker werken. Bestel jij een lekker broodje of een salade? Dan kun je losse stukken fruit bij bestellen. Een banaan, appeltje, peer, sinaasappel of kiwi; waar heb jij trek in? Elk stuk fruit heeft een eigen smaak en voordeel. Zo kun op een banaan een uur sporten, terwijl een appeltje juist goed is tegen de dorst. Wil jij altijd fruit tot je beschikking hebben? Bijvoorbeeld zodat iedereen thuis een stukje fruit kan pakken. Of dat er voor iedereen op kantoor een gezond tussendoortje is. Dan kun je ook fruitboxen bestellen met verschillende stukken fruit. Lekker (makkelijk)!

Traktaties

Heb jij iets te vieren? Dan ben jij vast en zeker op zoek naar een lekkere traktatie! Wij hebben een ruim assortiment aan gebak, muffins, donuts en koeken. Allemaal gebakken door onze lokale bakkerij. Trakteer jij op kantoor? Dan is er ook een lekkere traktatiebox vol met verschillende gebakjes, muffins en donuts. Er zit voor iedereen wel wat lekkers bij! Trakteer je thuis? Dan kun je ook zelf een traktatiebox samenstellen. Kies het lievelingstaart puntje van je moeder, de favoriete donut van je zus en de muffins waar je vrienden ‘s nachts van dromen. Dan wordt het zeker een feestje. 

Ontbijt

Rise and shine! Dat doe je natuurlijk met een goed ontbijtje. Het is nog lekkerder als je daar zelf niet de keuken voor in hoeft. Bestel daarom gewoon een lekker ontbijt. Iets te vieren? Ga dan voor een ontbijt met bubbels en proost op een nieuwe dag. Heerlijk met croissantjes, broodjes, verschillende soorten beleg zoals zalm, carpaccio en nutella en natuurlijk een glas verse jus d’orange. Met wie ga jij lekker ontbijten?

Brunch

Eerst even lekker uitslapen en dan rustig op gang komen. Er mist één ingrediënt: de brunch! Een doosje met versgebakken broodjes op de deurmat. Croissantjes, broodjes, beleg, verse jus en muffins. Daar mag je mij wel wakker voor maken, jou ook? Als je het nog gekker wil maken kun je ook gelijk een flesje bubbels ontpoppen. Je kunt tenslotte niet elke dag zo lekker wakker worden. Goede reden om het nu groots uit te pakken. Met wie geniet jij van zo’n lekkere brunch? 

High Tea 

Tijd voor een feestje of gewoon een leuk alternatief voor de lunch? Een high tea is altijd een goed idee. Heerlijke zoete hapjes, hartige broodjes en snacks en natuurlijk thee. Zei iemand daar scones, muffins, gebakjes en saucijzenbroodjes? Daar kun je geen nee tegen zeggen. Je kunt iemand erg leuk verrassen door een high tea te bestellen. Zo genieten jullie heerlijk samen van al die lekkere hapjes. Je kunt bijvoorbeeld de tafel mooi opmaken met leuke borden, een theepotje en misschien zelfs een etagère. Wie maak jij blij?