4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 10 reviews)
Uitstekend70%
Heel goed20%
Gemiddeld10%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Verjaardagslunch bestellen

Verjaardagslunch bestellen

Ben jij binnenkort jarig? Alvast gefeliciteerd. Je verjaardag wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Logisch dat je een gezellig feest wil organiseren met vrienden en familie. Toch blijft het lastig wat je tijdens een verjaardag kan eten. Daarvoor bestaan er ontzettend veel opties. Iedereen heeft tegenwoordig eetwensen om rekening mee te houden. Daarom is het ideaal als je verschillende alternatieven hebt. Je kan bijvoorbeeld een gezellige verjaardagslunch organiseren met verschillende belegde broodjes. Daarbij kan je lekkere broodjes, sapjes, salades, wraps en traktaties bestellen en laten bezorgen. Ideaal want dit alles is helemaal naar jouw wens en smaak in te vullen. Zo kan je zelf bepalen wat voor heerlijke lunch je op tafel zet. Zo wordt jouw verjaardagslunch organiseren wel heel makkelijk en kan jij je focussen op het vieren van je verjaardag. Knus met al je dierbaren aan een lange tafel om urenlang te kletsen, dat wordt een en al gezelligheid.

Verjaardagslunch bestellen

Verjaardagslunch met luxe broodjes

Ben jij dol op belegde broodjes? Dat komt goed uit. Geniet dan tijdens je verjaardag van een overheerlijke luxe verjaardagslunch. Een verjaardagslunch kan bijvoorbeeld bestaan uit verse harde broodjes met luxe beleg en dat alles is naar wens aan te vullen met extra’s. Maak het bijvoorbeeld nog feestelijker door lekkere Prosecco te bestellen. Is er binnenkort iemand jarig die je wil verrassen met een surprise party of een babyshower? Bestel dan een heerlijke lunch voor de surprise party. De lunch wordt op het juiste tijdstip bezorgd zodat je alles mooi kan klaarzetten voor het verrassingsmoment. Zo heb je ook niet veel tijd nodig om alles van tevoren te bereiden en aan te kleden. 

belegde broodjes bezorgen

Verjaardags High Tea bestellen

De hele tafel vol met prachtige etagères en zoete en hartige versnaperingen. Dat klinkt toch al geweldig? Daarom is een High Tea het ideale menu om te serveren bij een verjaardag. Het is een bezigheid waar je zeker twee uur zoet mee bent. Daarnaast is het meteen een leuke activiteit om lekker bij te theeleuten en iedereen te leren kennen. Vier je een feest met verschillende leeftijden? Dan is een verjaardags High Tea bestellen ook een goede keuze. Zo kunnen de ouderen heerlijk zitten en krijgen ze toch alles mee van de verjaardag. Ook voor de kleinste feestvierders zit er op de etagère altijd wel iets passends bij. Bestel de High Tea en ontvang alle hapjes serveer klaar. Alles even klaarzetten op een mooi gedekte tafel en het feest kan van start gaan.

Verjaardags high tea bestellen

Traktaties bestellen

Wil je gebak, muffins, donuts, appelflappen en koeken van goede kwaliteit? Waarvan je ze proeft en denkt dit is écht lekker? Bestel dan heerlijke traktaties. Een dag van tevoren besteld en bezorgd voor de eerste feestvierders binnenstromen. Ook handig als er op het laatste moment plots nog visite langskomt. En mocht je vaak keuzestress hebben en niet kunnen kiezen voor 1 soort traktatie? Dat komt goed uit want je kunt vanalles combineren en matchen. Zo voorkom je dat je te veel koopt en met veel traktaties blijft zitten. Er is voor ieder wat wils en door het ruime assortiment is het ook makkelijk om rekening te houden met alle allergieën en diëten van tegenwoordig.