Catering aan huis

Catering aan huis

Wil jij catering aan huis laten bezorgen? Bijvoorbeeld omdat je zin hebt in een lekkere lunch, iets te vieren hebt of gezellig samen met collega’s wil genieten van broodjes of lekkernijen. Caterering aan huis via Broodje.nl is dan de oplossing voor jou. Er is een breed assortiment van verschillende dagverse broodjes, zoete traktaties, warme borrelhapjes, High Tea en ga zo maar door. Ben je benieuwd geworden wat voor lekkers je allemaal kan bestellen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Catering

Broodjes bestellen

Wil jij lekkere belegde broodjes bestellen voor bijvoorbeeld het ontbijt, de lunch of de brunch? Dan heb je keuze uit een groot assortiment verschillende belegde broodjes. Zo kan je kiezen voor beleg als carpaccio, zalm, ham en/of kaas, kip, tonijn en ga zo maar door. Daarnaast kan je de broodjes afmaken met groente of sla. Wil jij samen met je collega’s of met vrienden genieten van lekkere broodjes? Ga dan voor een groepslunch luxe of basis. Dit is een mix van verschillende favoriete broodjes. Zo is er voor iedereen een lekkere keuze. Ga je voor een witte triangel filet Americain, een half bruin stokbrood gezond of een Italiaanse bol chorizo?

Zoete traktaties

Naast al die lekkere broodjes kan je ook nog kiezen uit verschillende zoete traktaties. Ideaal voor als je wil trakteren op je werk of thuis. Redenen om te trakteren zijn bijvoorbeeld wanneer je jarig bent geweest, een kindje is geboren, jubileum of omdat jullie samen belangrijke doelen hebben behaald. Bij zoete traktaties kan je denken aan lekkere muffins, donuts, cake, taartpuntjes en koeken. Wil je een lekkere mix van alles? Kies dan voor een van de traktatieboxen. Er is een traktatiebox muffins en donuts, zoete lekkernijen en bakkers lekkernijen. Of jullie nu zin hebben in gevulde koeken, chocolade muffins, vanille donuts of aardbeien gebakjes, alle is mogelijk!

Gezonde keuze

Wil je bij het ontbijt, de lunch of brunch ook vers fruit bestellen? Kies dan los fruit of een lekkere fruitbox. Het los fruit die je kan bestellen zijn appels, peren, kiwi’s, bananen en sinaasappels. Wist je dat fruit op werk de productiviteit kan verhogen en het ook nog eens goed is voor het imago van het bedrijf? Als werkgever stimuleer je de medewerkers op een laagdrempelige manier om gezonder te leven. Ook bevat fruit vaak veel vitaminen, die zijn weer goed voor de weerstand. Wil jij je dus iedere dag lekker fit en gezond voelen? Neem dan minimaal 2 stukken fruit per dag en probeer ook af te wisselen. Tot slot kan je ook heerlijke salades bestellen. Je kan denken aan een caesar salade, carpaccio salade, kip salade, vegan salade en nog veel meer.

Uitgebreide arrangementen

Wil jij samen met vrienden, vriendinnen of collega’s genieten van een uitgebreid arrangement? Bestel dan een lekkere High Tea of brunch. De High Tea is er in verschillende soorten. Zo kan je kiezen voor een High Tea belegd bestaande uit onder andere kleine belegde broodjes, warme mini saucijzenbroodjes en zoete lekkernijen. Je kan ook kiezen voor een normale High Tea met of zonder bubbels. jullie genieten dan van hartige en zoete lekkernijen en broodjes met divers beleg. Romantisch samen genieten? Bestel dan de High Tea deluxe voor twee. Ben je niet zo van de thee en zoete hapjes? Ga dan voor een uitgebreide brunch met lekkere verse broodjes, divers beleg en een sapje.

Samen borrelen

Hebben jij en je collega’s altijd een VrijMiBo? Daar horen natuurlijk lekkere snacks bij. Wist je dat je die snacks makkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen? Er is namelijk een goed gevulde lekkere borrel hapjesschaal. Samen genieten jullie van mini saucijzenbroodjes, worstenbroodjes, kaasbroodjes en frikandelbroodjes. De schaal bestaat uit maarliefst 32 hapjes, zo is er voor iedereen een lekkere keuze. Ook kan je de borrel hapjesschaal zelf opwarmen door het 4 in de oven op 200 graden te doen.

catering