4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 14 reviews)
Uitstekend64%
Heel goed22%
Gemiddeld14%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Tips om je moeder te verrassen op Moederdag

Tips om je moeder te verrassen op Moederdag

Op Moederdag zetten we alle lieve moeders in het zonnetje. We vertellen je graag hoe je van Moederdag voor jouw moeder, de moeder van je kinderen, je vrouw, je schoon-,stief-, of bonusmoeder een extra feestelijke dag kan maken. Wat ga jij dit jaar doen om jouw moeder in de watten te leggen? We geven je wat tips om je moeder te verrassen op Moederdag!

Moederdag ontbijt

Ontbijt bestellen

Een ontbijt op bed verzorgen is één van de mogelijkheden om jouw lieve moeder te verrassen. Het is een traditionele verrassing waar alle moeders stiekem dol op zijn. Bestel een lekker ontbijtje en laat deze op Moederdag aan huis bezorgen, of lees onze tips om zelf een Moederdag ontbijt te maken. Dat is alvast een goed begin van Moederdag! Ga jij voor een traditioneel ontbijt, een luxe ontbijt of kies je voor een ontbijt met bijvoorbeeld een flesje bubbels? Alles is mogelijk!

Lunch bestellen

Wil je jouw moeder liever niet uit haar bed jagen? Laat dan een lunch bezorgen. Via Broodje.nl kun je allerlei lunch arrangementen bestellen om iemand mee te verwennen. Als jij de bestelling plaatst, doen wij de rest. Als jij alvast de tafel dekt, wordt de lunch aan huis bezorgd. Zet desnoods nog een bosje bloemen of een doosje bonbons op tafel en haal jouw mama er maar bij… Dat wordt genieten!

High Tea

Wordt jouw moeder gelukkig van thee en zoetigheden? Laat dan een High Tea aan huis bezorgen! De High Tea bevat allerlei heerlijkheden, zoals onder andere sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, macarons, muffins en bonbons. Dek de tafel, stal alle hapjes uit en zet de waterkoker alvast aan. Jouw moeder kan zo aanschuiven en genieten van een heerlijke High Tea. Gaan jullie liever de deur uit? Verras je moeder dan met een High Tea cadeaubon. Zoek samen een leuke locatie uit en ga genieten van een heerlijke High Tea, dat is misschien wel de leukste verrassing voor jullie beiden. Plak er meteen een dagje shoppen of een nachtje weg aan vast en dan is jouw verrassing voor Moederdag helemaal compleet.