High Tea bestellen voor thuis

High Tea bestellen voor thuis

Heb jij wel eens een high tea gedaan? Een tafel vol lekkere zoete en hartige hapjes in combinatie met liters thee. Dat klinkt ontzettend aantrekkelijk niet waar? Wist je dat je deze geweldige beleving ook lekker aan je eigen keukentafel kan beleven! Je kiest de High Tea die jij het lekkerst vindt en laat deze makkelijk en snel thuisbezorgen. Ook super leuk als je iemand wil verrassen met een lekkere High Tea voor thuis.

High Tea voor thuis

Wat is een High Tea

Mocht je nog nooit een High Tea gedaan hebben, dan weet je misschien ook niet precies wat het is en inhoud. Wij leggen het je kort uit. De High Tea, zoals we die in Nederland kennen, wordt in de middag genuttigd. Het is geen vervanging van de lunch maar het wordt afgeraden veel te lunchen voor je de High Tea gaat nuttigen. Oorspronkelijk komt de High Tea, ofwel Afternoon Tea, uit Engeland. In Engeland wordt de Afternoon Tea veelal genuttigd tussen 16:00 en 17:00. In Nederland is dit vaak tussen 12:00 en 16:00. Ook is de High Tea wat moderner geworden en zie je niet overal meer theekopjes met bloemetjes. De High Tea bestaat uit hartige en zoete hapjes. Bij hartige hapjes kan je denken aan quiche, sandwiches en bladerdeeghapjes. Bij zoet kan je denken aan taartjes, scones, muffins, brownies en cupcakes. 

Verschillende High Tea’s

Bij Broodje.nl kan je kiezen uit verschillende High Tea’s. Te beginnen met de normale High Tea. De normale High Tea bestaat uit een selectie van divers beleg als brie, filet Américain en zalm. Hierbij krijg je diverse mini snacks, zoete hapjes en losse thee. Bij hartige hapjes kan je denken aan mini saucijsjes en mini pizza stukjes. Bij hartige hapjes kan je denken aan mini muffins en taartjes. Hierbij krijg je ook nog een lekker flesje jus d’orange. Naast de normale High Tea kan je ook nog kiezen voor de High Tea belegd. Je geniet van een klein wit broodje met zalm en kruidenkaas, een klein broodje jungle met carpaccio, twee mini saucijzenbroodjes, een scone, mini muffins, een chocolade lolly en vier mini gebakjes. Ook krijg je bij deze High Tea drie zakjes pickwick thee en een vers sapje. Heb je dieetwensen? Geef deze dan door in de opmerkingen zodat onze lokale cateraar er rekening mee kan houden.

Romantisch genieten

Een High Tea is niet alleen super leuk om met vriendinnen te doen, maar ook romantisch om samen met jouw geliefde te doen. Zijn jullie zoveel jaar samen of getrouwd? Verras je vriend of vriendin dan met een lekkere High Tea met bubbels! Samen genieten jullie van heerlijke verse zoete en hartige hapjes inclusief een lekker glaasje bubbels. Proost op jullie samen zijn en maak er een bijzonder moment van. Ben je niet zo gek op al die zoete hapjes? Dan kan je ook nog een ontbijt luxe met bubbels, brunch luxe met bubbels of luxe lunch met bubbels bestellen. 

High Tea gelegenheden

Ben je benieuwd wanneer je nog meer een High Tea voor thuis kan doen? Denk eens aan een babyshower. Een babyshower bij de aanstaande moeder thuis plannen is altijd prettig. Zo kan de aanstaande moeder lekkere relaxen en genieten in een vertrouwde omgeving. Ideaal om dan een High Tea thuis te laten bezorgen. Maak de tafel gezellig en zet hier alle hapjes op zodat iedereen wat lekkers kan uitzoeken. Ook is een High Tea super leuk om te doen voor je verjaardag. In plaats van een 21 diner kan je ook een lekkere High Tea samen doen. Het enige dat je zelf hoeft te doen is de tafel mooi en feestelijk te dekken. De High Tea bestel je makkelijk en snel en wordt altijd vers bij jouw thuis bezorgd door onze lokale cateraar. 

high tea voor thuis