Broodjes bestellen op kantoor 

Broodjes bestellen op kantoor 

Gaan jullie gezellig gezamenlijk lunchen op kantoor? Dan is het wel makkelijk om broodjes te bestellen. Een lekker vers broodje smaakt natuurlijk veel beter dan een boterham die je thuis al gesmeerd hebt. Welk broodje is jouw favoriet?

broodjes bestellen kantoor

Belegde broodjes

Het is af en toe echt even nodig om achter die laptop vandaan te komen. Eventjes geen beeldscherm, maar gezelligheid en lekker eten. Dan is het wel erg makkelijk en lekker om broodjes te bestellen. Maar welk broodje kiezen jullie uit? Populaire broodjes zijn bijvoorbeeld het broodje carpaccio, broodje zalm en broodje gezond. Maar er is nog veel meer te bestellen. Zo zijn er verschillende varianten met vlees, zoals kip, filet americain en chorizo. Daarnaast is er ook tonijnsalade of vega broodjes zoals brie, oude kaas en ei. Of zelfs het broodje vegan met hummus, gegrilde groente en walnoten. Daar moet voor iedereen toch wel een favoriet tussen zitten. Vinden jullie het heel moeilijk om te kiezen? Dan kunnen jullie ook gewoon de groepslunch bestellen met allemaal verschillende soorten broodjes. 

Gezamenlijk lunchen

Gezamenlijk lunchen is niet alleen leuk, maar ook nog eens belangrijk. Het levert namelijk veel voordelen op. Zo zorgt samen lunchen voor betere werkrelaties. Het is goed om af en toe met collega’s te praten over dingen die niet werkgerelateerd zijn. Zo leren jullie elkaar ook een beetje kennen. Daarnaast bevorderd een goede lunch de productiviteit. Gezond eten zorgt voor meer energie en even weg zijn van je werkplek zorgt ervoor dat je weer met goede moed aan de slag kan gaan. Dus: een prima idee om tenminste één keer per week een gezamenlijke lunch met gezonde broodjes in te lassen!

Iets te vieren?

Er is er een jarig, hoera.. Óf hebben jullie iets anders te vieren: een jubileum, een nieuwe medewerker, een diploma? Dan is het tijd voor een traktatie. Taart, gebak, muffins, donuts of koeken, het kan allemaal. Kunnen jullie echt niet kiezen? Dan kun je een traktatiebox bestellen! De keuze is reuze, maar er zitten ook wel veel hele lekkere traktaties tussen. Kijk dus zeker even tussen alle traktaties. Misschien heeft iedereen wel gelijk een voorkeur. Dan kunnen jullie lekker feest vieren met jullie lievelingstaartje! 

traktaties gebak bestellen