Belegde broodjes voor de lunch

Belegde broodjes voor de lunch

Wil jij samen met collega’s, vrienden of familie lekker lunchen? Laat dan heerlijke dagverse belegde broodjes bezorgen. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten broodjes en beleg. Ook kan er rekening gehouden worden met bepaalde dieetwensen als glutenarm en vega. Heb jij dus zin om uitgebreid te lunchen? Laat jouw belegde broodjes dan makkelijk en snel thuis of op het werk bezorgen.

Belegde broodjes

Belegde broodjes

Je hebt keuze uit veel verschillende lekkere belegde broodjes. Allereerst kies je het broodsoort die jij het lekkerst vindt. Je hebt keuze uit wit, tarwe, meergranen, volkoren, mais, spelt en glutenarm. Ook kan je kiezen voor een heerlijke Italiaanse bol. Laat de broodjes maken met jouw favoriete beleg. Je hebt onder ander keuze uit brie, ham en of (oude) kaas, filet americain, carpaccio, zalm, tonijn, kip en nog veel meer. Tot slot kan je het broodje extra garneren met bijvoorbeeld lekkere groente en dressing. Dankzij het grote assortiment zit er altijd wel een lekker broodje voor je tussen.

Lunch 

Naast al die lekkere losse broodjes kan je ook een uitgebreide samengestelde lunch bestellen. Je krijgt dan verschillende soorten broodjes en beleg. Je kan je broodje dan helemaal zelf samenstellen. Bij luxe lunch krijg je per persoon drie broodjes, een croissantje en beleg als carpaccio, zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie en groente om het af te maken. Ook krijg je nog zoet beleg als nutella en jam. De lunch wordt afgemaakt met een heerlijke verse jus. Ben je vegetarisch? Dan is er ook een heerlijke vega lunch. Je krijgt twee lekkere broodjes, een croissantje en een mueslibol. Als beleg heb je keuze uit brie, ei, eiersalade, hummus en groente. Ook krijg je bij deze lunch zoet beleg en een verse jus. Werk je veel thuis? Ga dan voor de uitgebreide thuiswerk box.

Groepslunch

Wil jij samen lunchen met collega’s? Kies dan een van de groepslunches. Er zijn twee soorten die je kan kiezen. De basis groepslunch bestaat uit een selectie van zachte witte bolletjes of harde broodjes met beleg als ham, jonge en oude kaas, kipfilet, salami en ei. De groepslunch basis kan je bestellen voor 10, 20 of 40 personen. Ook is er nog de groepslunch luxe. Dit is een selectie van favoriete harde broodjes of zachte bolletjes. Het beleg varieert van filet americain, vegan, gezond, Mexicaanse kip, tonijn salade, carpaccio of zalm. De groepslunch luxe is te bestellen voor 10 personen. Geniet samen en leer elkaar nog beter kennen onder het genot van lekkere belegde broodjes.

Gezonde opties

Ben jij gezond bezig en wil je dat liever zo houden? Ga dan voor een lekkere salade. Een salade is ook heerlijk om te eten tijdens de lunch. Ook zit je lang vol doordat een salade veel vezels bevat. Zo heb je minder de behoefte om tussendoor te snacken. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten salades. Zo kan je kiezen voor een caesar salade, zalm salade, vegan salade, mozzarella salade, omelet bacon salade, brie salade, tonijnsalade en carpaccio salade. Er zit hoe dan ook een lekkere keuze voor jou tussen. Welke salade is jouw favoriet?

Belegde broodjes